Het team

Next Concert, dat in 2017 in Frankrijk werd geïntroduceerd, is een revolutie in de manier waarop we toegang hebben tot onmisbare evenementen. Om tickets voor het aanstaande concert van uw favoriete artiest te bemachtigen, zijn er twee (vaak lastige) bruggen om over te steken: up-to-date blijven en daadwerkelijk kaarten bemachtigen. Het is niet altijd eenvoudig! Dus kwamen we met de oplossing voor het veel voorkomende probleem en voilà, Next Concert was geboren!

Ons team bestaat uit meer dan vijftig muziekvrienden die werken in een hechte start-up die gespecialiseerd is in de ticketing-industrie. Het is onze taak om te volgen en te schrijven over alles wat er in de muziekindustrie gaande is en ervoor te zorgen dat fans hun droom concerttickets krijgen. Samen openen we de deuren voor de livemuziek van morgen. We hopen dat u het leuk vindt om Next Concert te gebruiken en dat je net zo enthousiast bent over onvergetelijke concerten als wij!

Maak kennis met ons team

Charlotte - Musical Monitor

Ze zeggen dat ze lid is van de Night Watch. Constant op zoek naar nieuwe informatie, Charlotte kent elke truc in het boekje als het gaat om de muziekscène.

Max - Live Events Analist

Next Concert's eigen Sherlock Holmes, Max leidt de dagelijkse vraag als een echte live muziek detective.

Laura - Marketing

Vanachter haar scherm is ze het gezicht van onze community. Als u op zoek bent naar Laura, is ze waarschijnlijk het laatste nieuws over uw favoriete artiest aan het lezen.

Elise en Alice - Klantendienst

Ze zijn er voor onze klanten de hele dag lang, ze hebben de antwoorden op al uw vragen. Hun taak is om het leven van anderen gemakkelijker te maken.

Alex - Aankoper

Constant aan het bellen met organisatoren van evenementen uw tickets aan het reserveren, Alex en zijn team zorgen ervoor dat elke klant zijn droom concerttickets krijgt.

Terugbetalingen
Uw show is geannuleerd? 100% terugbetaling van de waarde van de tickets
Officiële tickets
Elk ticket is uniek en garandeert u toegang tot het evenement.
SSL-versleuteling
Betaal met vertrouwen: uw persoonlijke gegevens worden beveiligd dankzij de SSL-versleuteltechnologie.