Next Concert, een revolutionaire dienst

Hoe vaak heeft u ervan gedroomd om uw favoriete artiest in concert te zien om vast te komen te zitten in een wachtrij op een website voordat u te weten komt dat het evenement al uitverkocht is? Heeft u ooit het grootste concert van het jaar gemist omdat u gewoon niet wist dat het plaatsvond? Heeft u ooit de datum gemist dat tickets te koop waren voor een concert en moest u genoegen nemen met een zitplaats achterin de zaal, terwijl u eigenlijk alleen maar je hart eruit wilde zingen op de eerste rij?

Next Concert werd opgericht om een einde te maken an al deze frustraties. Ons team biedt deze innovatieve service zodat u uw droomconcert nooit meer zult missen. Door als tussenpersoon op te treden, informeert Next Concert u en verkrijgt zij de gewenste concerttickets voor u en namens u.

Nog voor de officiële aankondiging van een evenement vertrouwt u de reservering van uw tickets toe aan ons team van experts door het gewenste aantal plaatsen te kiezen (van 1 tot 4) en een servicekostenvergoeding te betalen die ons in staat stelt om uw bestelling te verzorgen. Zodra de officiële aankondiging en prijzen bekend zijn, zullen de teams van Next Concert deze aan u communiceren. Het enige wat u hoeft te doen is de categorie van uw keuze te kiezen, de bijbehorende prijs te betalen en Next Concert zorgt voor de rest. Op de dag van de verkoop, zullen onze teams uw tickets voor u en namens u boeken bij de geautoriseerde ticketing organisatoren en professionals. Zo mist u nooit meer het concert van uw favoriete artiest.

1) We evaluate the likelihood of an artist performing
2) Next Concert opent zijn deuren in avant-première
3) Book our services
4) Van gedachten veranderd? U krijgt een volledige terugbetaling!
5) The concert is officially confirmed
6) De grote ticket zoektocht begint...
7) De tickets zijn allemaal van u
Laat de show beginnen!
Terugbetalingen
Uw show is geannuleerd? 100% terugbetaling van de waarde van de tickets
Officiële tickets
Elk ticket is uniek en garandeert u toegang tot het evenement.
SSL-versleuteling
Betaal met vertrouwen: uw persoonlijke gegevens worden beveiligd dankzij de SSL-versleuteltechnologie.