Next Concert, een revolutionaire dienst

Hoe vaak heeft u ervan gedroomd om uw favoriete artiest in concert te zien om vast te komen te zitten in een wachtrij op een website voordat u te weten komt dat het evenement al uitverkocht is? Heeft u ooit het grootste concert van het jaar gemist omdat u gewoon niet wist dat het plaatsvond? Heeft u ooit de datum gemist dat tickets te koop waren voor een concert en moest u genoegen nemen met een zitplaats achterin de zaal, terwijl u eigenlijk alleen maar je hart eruit wilde zingen op de eerste rij?

Next Concert is gecreëerd om u te ontdoen van al deze frustrerende problemen. Ons team fungeert als een tussenpersoon, houdt u altijd op de hoogte en krijgt u de tickets waar u van gedroomd heeft.

Voor het evenement zelfs wordt aangekondigd aan het grote publiek, vertrouw op ons team van experts voor de aankoop van uw tickets. Bovendien, zodra een voldoende aantal verzoeken is bereikt, komt Next Concert in contact met het team van de artiest om zijn aankomst in de gekozen stad te versnellen.Op die manier zal u nooit meer een concert van uw favoriete artiest missen.

1) We evaluate the likelihood of an artist performing
2) Next Concert opent zijn deuren in avant-première
3) Book our services
4) Van gedachten veranderd? U krijgt een volledige terugbetaling!
5) The concert is officially confirmed
6) De grote ticket zoektocht begint...
7) De tickets zijn allemaal van u
Laat de show beginnen!
Terugbetalingen
Uw show is geannuleerd? 100% terugbetaling van de waarde van de tickets
Officiële tickets
Elk ticket is uniek en garandeert u toegang tot het evenement.
SSL-versleuteling
Betaal met vertrouwen: uw persoonlijke gegevens worden beveiligd dankzij de SSL-versleuteltechnologie.